Näyttelyharjoituksen paikka tulee olemaan uusi kun entissesä paikassa kirputori on auki kello 8 asti niin se vuoksi ollaan kattottu uusi paikka ja se on melko varmaan rajakylän koulun piha ja jos se saadaa niin silloin reenit alkavat 10.05.2012 kello 18,00-19,00 ja se on Torstaina  aina sama aika. Tervetuloa kaikki mukkaan renneihin. Tv. Kehäkettu.

Tähän tulee ilmoitus jos se reenni paikka saadaan niin silloin näyttelyharjoitukset alkavat 10.05.2012 kello 18,00-19,00 Ja jokaisella koiran omistajalla pitää olla roska pussit mukanna että jätteet pois jos tekevät Ja myös kesällä pitää olla koiralle vesi kippo ja ainna vettä tämän varmasti kaikki tietävät ja asia on varmasti kaikkilla tämä selvä.  Tv: Kehäkettu.Kaikki ovat tervetulleita pidettää iloisia rennejä niinkuin ennen vanhaankin se on varmasti mukavaa touhua ennen jahtikauden alkamista pysyttää hyvässä viressä kaikki ja tätä homaa on mukava vettää kun on paljon iloisia ihmisiä se on minun mielestä parasta nyt taas alkaa todella kiva harasttaa kun siintä nauttii todella ja kaikki tykkävät että koirat vielä saavat hyötyä reenneistä se on se tarkoitus tässä hommassa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD

       Pohjois-Pohjamaan Beagle Ry:n

Näyttelyharjoitukset alkavat 10.05.2012 Kello 18,00-19,00 Rajakylän koulun pihalla. Vetäjänä : Seppo Helin "KEHÄKETTU" Tervetuloa kaikki mukaan.

Saattiin Lupa että saadaan pitää nyt ne sitten alkavat Tv.Kehäkettu.